Port, bom og gjerde

Manuelle og motoriserte utgaver med nødvendige sikkerhetsanordninger. Leveres som standard i galvanisert utførelse, men kan leveres i lakkert utførelse for å oppfylle ditt ønske. For bruk på byggeplass kan vi levere mobile utgaver av alle porter, bommer og gjerder, noe som gjør det mulig å gjenbruke produktene på fremtidige prosjekter. Alle våre produkter står kravene til ISPS sikring!

 

Enkle og doble porter til industri og private formål

Vi leverer og monterer manuelle motoriserte industriporter i alle størrelser til industri og private behov. Vi produserer også spesialtilpassede porter iht kundens mål og tegninger. Ønsker du motorisering av porter så fikser vi det også.

Skyveporter

Vi leverer og monterer manuelle og motoriserte skyveporter som er tilpasset deres behov og ønsker i forhold til utforming og farge. Vi leverer alle typer åpnesignal, håndsendere, gsm etc.

Rotasjonsport

Vi leverer og monterer rotasjonsporter, med og uten tak. Alle typer åpnesignal kan koples inn på disse. Meget bra løsning for god adgangskontroll på byggeplass eller andre områder som krever dette. Vi kan også levere systemer for dette som feks Infobrick som brukes opp imot HMS-kortet. 

Barnehageporter

Vi leverer og monterer godkjente barnehageporter med tidsriktig utseende for ditt behov.

Flettverksgjerde Furstolpen

Vi leverer og monterer flettverksgjerde i alle høyder, med og uten overkantprofil. Vi kan også tilby plastbelagt flettverk i sort og grønn farge.

Flettverksgjerde T-stolpen

Vi leverer og monterer flettverksgjerde med T-stolpen i alle høyder, med og uten overkantprofil. Vi kan også tilby plastbelagt flettverk i sort og grønn farge.

Byggeplass

Vi leverer komplett sortiment til sikring av byggeplass, herunder byggegjerder, adgangssystemer, mobile kjøre- og personellporter. Vi leverer også godkjente personell leidere i 3,2 meters lengder, dersom det feks er ei grøft på byggeplassen.  

Panelgjerde

Vi leverer og monterer flere typer meget flotte panelgjerder, disse kan leveres i ulike farger og høyder etter ditt ønske. På bildet ser du Portugal Guard paneler som er montert på vår egenutviklede Furstein, dette er en meget god løsning for å kunne flytte gjerdet med truck/hjullaster dersom det blir behov for å endre gjerdestrukturen. 

Kontakt oss

Mobil

Følg oss